Deligradska 15, Beograd +381 11 361 0594

Beograd Apartmani Jevtić

Ako tražite povoljan smeštaj u centru Beograda, Nudimo vam naše luskuzne apartmane na Slaviji. Bilo da tražite dnevni smeštaj ili nešto više, sigurni smo da će se u našoj ponudi naći idealan izbor za svakog gosta. Svaki od naša tri apartmana sadrži ručno birani nameštaj za maksimalnu udobnost.

Apartmani Jevtić nalaze se u centru Beograda na Slaviji, u rezidencionalnom delu grada. Smešteni su mirnom delu Deligradske ulice na samo par minuta hoda od Hrama Svetog Save i kliničkog centra Srbije. Od Terazija i Knez Mihajlove ulice udaljeni smo 10 minuta hoda. U našem neposrednom okruženju se nalaze brojne ambasade, te je sam kraj veoma miran i bezbedan. Sva naša 3 aprtmana nalaze se u okviru jednog objekta, i svi imaju pogled na lepo uređeno dvorište. Ono što je najvažnije, a bitno je svakom gostu, potpuno su zaštićeni od gradske buke.

Naša ponuda obuhvata mogućnost doplate za doručak. Peškire menjamo po potrebi, a posteljinu jednom nedeljno ili ranije prema Vašim potrebama. U kupatilima je sva potrebna kupatilska kozmetika, a na usluzi su vam i bademantili i papuče. Brz internet, odlična usluga, luksuzni nameštaj i lokacija koju odlikuje centar Beograda, je ono zbog čega se gosti vraćaju u naše apartmane. Pronađite stan za svaki dan!

Naši apartmani u centru Beograda nalaze se u blizini ambasada pa je jako bezbedno i mirno iako se nalazite na samo 10 minuta hoda od glavne ulice.

Naš kvalitet i fer cene učiniće da nam se sigurno vratite jer naši gosti koji dođu na dan, često od miline produže smeštaj jer im se od nas ne ide.

Apartman Beograd

Apartman Beograd sastoji se od udobno i ukusno nameštene dnevne sobe, kuhinje, kupatila i spavaće sobe. Sam apartman je tako uređen i opremljen da potpuno zadovolji sve vaše potrebe. U dnevnoj sobi nalazi se luksuzna kožna garnitura boje čokolade koja se jednim potezom ruke razvlači u udoban ležaj. U nastavku je kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijskim šankom i moderno dizajniranim barskim stolicama. Kupatilo je opremljeno svom potrebnom kozmetikom. U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj.

Apartman Slavija

Apartman Slavija, sa atraktivnim galerijama za spavanje, dominira bež i topla boja drveta. U donjem delu oba apartmana se nalazi francuski ležaj, a u nastavku komplet opremljena kuhinja i kupatilo sa kupatilskom kozmetikom. Na oba kraja galerije se nalazi jedan francuski i jedan običan krevet.

Apartman Anastasija

U apartmanu Anastasija sa atraktivnom galerijom za spavanje može komotno da se smesti 5 osoba. U donjem delu apartmana se nalazi francuski ležaj, a u nastavku komplet opremljena kuhinja i kupatilo sa svom potrebnom kozmetikom, peškirima i bade mantilima.

Logo Apartmana i Ćevabdžinice Jevtić

Apartmani i ćevabdžinica Jevtić

Izdavanje apartmana i spremanje tradicionalnog srpskog roštilja

9.1/10

4.8/5

4.7/5

4/5

Pin It on Pinterest

Share This