Deligradska 15, Beograd +381 11 361 0594

Apartman Beograd

Apartman Beograd je luksuzni i povoljni smeštaj u Beogradu koji ima sve što vam je potrebno za dnevni ili duži ugođaj. Prenoćište vam nudi komfor koji garantuje naša tradicija i pogodnost koji nudi centar grada. Lokacija i luksuz su naši aduti koje negujemo već dugi niz godina.

Apartman se sastoji od udobno i ukusno nameštene dnevne sobe, kuhinje, kupatila i spavaće sobe. Sam apartman je tako uređen i opremljen da potpuno zadovolji sve vaše potrebe bilo da je u pitanju stan na dan ili apartman za duži boravak u Beogradu. U dnevnoj sobi nalazi se luksuzna kožna garnitura boje čokolade koja se jednim potezom ruke razvlači u udoban ležaj. U nastavku je kompletno opremljena kuhinja  sa trpezarijskim šankom i moderno dizajniranim barskim stolicama. Kupatilo je opremljeno svom potrebnom kozmetikom. Na usluzi su vam bade mantili i papuče, a spavate na anti alergijskoj posteljini. U spavaćoj sobi se nalazi udoban francuski ležaj.

Apartman Beograd koji se nalazi u centru Beograda opremljen je sa 2 smart televizora (kablovska TV, Wi-Fi, veb kamera, tastatura), klima uređajem, fenom, peglom, mini barom i blind vratima. Iako je lokacija sam centar, ispred apartmana će vas dočekati udobno i tiho unutrašnje dvorište u kojem vam nudimo ono što apartmani u Beogradu retko mogu – ambijent i mir vikendice, uz komfor i lokaciju vile u velegradu.

Izdavanje apartmana u Beogradu je naša tradicija i dajemo sve od sebe da vam smeštaj bude prijatan i da se u našoj osećate kao kod svoje kuće.

Logo Apartmana i Ćevabdžinice Jevtić

Apartmani i ćevabdžinica Jevtić

Izdavanje apartmana i spremanje tradicionalnog srpskog roštilja

Pin It on Pinterest

Share This