Deligradska 15, Beograd +381 11 361 0594

Ćevabdžinica Jevtić

Petnaest godina tradicije pravljenja najboljeg roštilja

Najbolji ćevapi u Beogradu

nalaze se u Deligradskoj 15 u samom centru grada, na Slaviji

Mi nismo lanac brze hrane koji vam stavlja ko zna šta i pravi vam obrok na pokretnoj traci. Sav roštilj sprema lično gazda Aco Jevtić koji ne dozvoljava da se u meso stavi ni trunka soje ili svinjetine. Naš restoran je porodični posao. Imamo četvoro dece i ona su rasla sa našim lokalom i jela u njemu.

Gazda ustaje u četiri ujutru i počinje da radi do kasno u noć. Brine o svakom detalju, svakom zalogaju. Nama su ćevapi školovali, othranili i održali čitavu porodicu.

Svašta danas u Beogradu zovu sarajevski ćevap. Recept za sarajevski ćevap je Aco Jevtić naučio od majstora zanata Ramiza Hodžića u srcu Baščaršije. Njegovi ćevapi su mnogo više od običnog roštilja. Oni su obećanje. Obećanje kvaliteta kojem se generacije već 15 godina vraćaju i saznanje da ćete jesti autentičnu hranu na kojoj su odrasla i naša deca.

Domaći ćevapi i somun lepinje za ćevape koje prave naši Bosanci po receptu koji se nije menjao decenijama. Od naših ćevapa su stvorili obrok koji je znamenitost Balkana.

Najbolji roštilj u našoj ponudi obuhvata i sjajne sudžukice od najfijnijeg junećeg mesa! Jedan naš gost rekao je da su – vanremenske. Hvala mu, one su proizvod iskustva dugog 15 godina!

Sarajevski ćevapi 10 komada

Sarajevski ćevapi

Cena: 290,00 RSD / 480,00 RSD

Najbolja Pljeskavica Beograd

Pljeskavica

Cena: 480,00 RSD

Teleće brizle Beograd

Teleće brizle

Cena: 740,00 RSD

Logo Apartmana i Ćevabdžinice Jevtić

Apartmani i ćevabdžinica Jevtić

Izdavanje apartmana i spremanje tradicionalnog srpskog roštilja

9.1/10

4.8/5

4.7/5

4/5

Pin It on Pinterest

Share This